Ten wieczór był magiczny.

I choć kolacja charytatywna na pasymskim Rynku dobiegła końca to emocje, które towarzyszyły temu wydarzeniu zostaną z nami na długo.

W
sobotni wieczór nasz Rynek zamienił się w restaurację, w której osoby, które wsparły finansowo leczenie dzielnego Antka, mogły skosztować wykwintnych dań, przygotowanych przez wybitnego szefa kuchni
Marek Michalak
.
Wszystkie dania przygotowano z lokalnych produktów, które zakupił sam szef kuchni.

Ogromne podziękowania kierujemy w stronę wszystkich, którzy przyczynili się do organizacji tego wydarzenia. Bez Was nie dalibyśmy rady.



Dziękujemy kucharzom Markowi, Alicji i Józefowi, kelnerom Magdzie, Anecie, Justynie i Iwonie, Panu Janowi, Panu Tomaszowi, Pani Róży, pracownikom
ZGKiM PASYM,
Miejski Ośrodek Kultury w Pasymiu, Hotelowi Natura Mazur za wypożyczenie stołów i krzeseł, Grand Hotel Tiffi z Iławy za wypożyczenie zastawy stołowej, Państwu Winnickim (Stołówka u Mai w Pasymiu) za wypożyczenie sztućców, Wójtowi Gminy Dźwierzuty za wypożyczenie namiotów, Panu Rafałowi Stanisławskiemu za przepyszną rybę, Pani Dorocie Maćkiewicz (Kwiaciarnia na Rynku w Pasymiu) za przepiękną dekorację stołów.


I dziękujemy przede wszystkim Wam, naszym wspaniałym Gościom, którzy zaszczycili nas swoją obecnością i wsparli finansowo dalsze leczenie Antosia. Jesteście wspaniali!
Do zobaczenia za rok!